تغذیه

پایش باقیمانده فلزات سنگین و نیترات در محصولات خام کشاورزی

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحیدر محمدی، با اشاره به شعار روز جهانی ایمنی غذا، افزود: علاوه بر اینکه به منظور ارتقا برنامه‌های سلامت غذا و با همکاری دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و مبتنی بر تکالیف قانونی برنامه‌های توسعه، از سال ۹۲ تاکنون برنامه پایش باقیمانده آفت کش‌ها، فلزات سنگین و نیترات در محصولات خام کشاورزی انجام می‌شود، برنامه پایش شاخص‌های ایمنی در فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی با جدیت دنبال می‌شود.

وی ادامه داد: پایش باقیمانده آفت کش‌ها، فلزات سنگین و نیترات در محصولات خام کشاورزی با استفاده از ظرفیت آزمایشگاه‌های معاونت‌های غذا و دارو در سراسر کشور به صورت مستمر انجام می‌شود.

محمدی تصریح کرد: در راستای سیاست‌های سازمان غذا و دارو مبنی بر تفویض حداکثری امور اجرایی به معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، تفویض امور در سطوح ۱ تا ۴ بنا به زیرساخت‌ها، ظرفیت‌ها، امکانات و نیروی انسانی، امور اجرایی تأیید صلاحیت مسئولین فنی، ثبت منبع واحدهای تولیدی داخلی، صدور، اصلاح، تمدید پروانه‌های ساخت غذایی و آشامیدنی، نمونه برداری و ترخیص کالاهای اساسی (استراتژیک)، بازرسی واحدهای تولیدی داخلی، صدور گواهی بهداشت و…، انجام شده است.

منبع : خبرگزاری مهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


نوشته های مشابه