آشپزی

طرز تهیه کیک پرتقال

کیک پرتقال بسیار خوشمزه است و کیک‌های پاییزی که با پرتقال درست میشود بهترین میان وعده‌ برای عصرانه یا مهمانی‌ها می‌باشند که هر کسی آن را دوست دارد. کیک‌ها را می‌توان با طعم‌های مختلفی تهیه کرد. کیک پرتقالی یک میان وعده سالم و مقوی است که باب طبع بسیاری از مردم است. میوه پرتقال و آب پرتقال فواید زیادی دارد. در این بخش از آسمونی طرز تهیه کیک پرتقالی را آموزش ببینید.

مواد لازم برای تهیه کیک پرتقال

  • آرد ۲ لیوان
  • شکر ۱ لیوان
  • تخم‌مرغ ۳ عدد
  • آب پرتقال ۱ لیوان
  • روغن‌مایع ۱/۲ لیوان
  • بیکینگ‌پودر ۲ قاشق چایخوری
  • وانیل ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک پرتقال
کیک پرتقال

طرز تهیه کیک پرتقال

مرحله اول

در مرحله اول ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را با شکر و وانیل در یک کاسه بزرگ با همزن بزنید تا پف‌ کند. حالا روغن‌مایع را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کرده و هم بزنید. آب پرتقالی را که تازه گرفته‌اید را اضافه کرده و دوباره هم بزنید. 

مرحله دوم

آرد و بیکینگ‌پودر را الک کرده و به تدریج به مواد اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید. مایه کیک را در قالبی که چرب و آرد پاشی کرده‌اید، بریزید. کیک را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر بپزید تا سطح آن طلایی شود. پس از پخت، بگذارید کیک خنک شود و سپس از قالب خارج کنید برش بزنید.

 

منبع : آسمونی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *