طرز تهیه پیتزای سالامی
پیتزا یکی از غذاهای محبوب مردم کشورهای مختلف جهان و همینطور ایران است. در ایران پیتزا انواع مختلفی دارد و بسته به نوع موادی که در طبخ آن استفاده میشود به صورتهای مختلفی مانند ایتالیایی و آمریکایی سرو می شود.
باید پذیرفت که این روزها پیتزا عضو ثابت سفارشات افراد، با سلیقههای متنوع شده است. پیتزای سالامی نوعی پیتزای ایتالیایی است که طعم دلپذیری دارد. پیتزا سالامی حدود ۲۵۰ کالری دارد و حدود ۲۰ دقیقه زمان لازم است. در ادامه با آسمونی باشید و روش پخت پیتزا سالامی را آموزش ببینید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا سالامی
خمیر پیتزا | ۱ عدد |
کالباس | ۱۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۱ عدد |
سس گوجه | ۲ ق غ |
اسفناج | ۶۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
سبزی معطر خشک | ۱ ق چ |
طرز تهیه پیتزا سالامی
مرحله اول
در ابتدا فر را تا ۱۸۰ درجه گرم کنید. سپس سس گوجه فرنگی را روی خمیر پیتزا قرار دهید و در همه قسمتها پخش کنید.
مرحله دوم
در لایههای بعدی به ترتیب سبزی خشک معطر، کالباس سالامی، سیب زمینی نیمه سرخ شده، اسفناج خرد شده و در انتها هم پنیر پیتزای رنده شده بریزید.
مرحله سوم
در این مرحله در صورت تمایل روغن زیتون را به ترکیبات پیتزا اضافه کنید. پیتزا را داخل فر قرار دهید و بعد از گذشت ۱۰ دقیقه پیتزای سالامی شما آماده است.
نکته: شما می توانید پیتزای سالامی را با سس تند نیز سرو کنید.
منبع : آسمونی