طرز تهیه ترشک انار
ترشک انار یکی از دسرهای خوشمزه فصل پاییز و بخصوص شب یلدا است که میتوانید با میوه انار آن را تهیه دیده و تا دو تا سه هفته در یخچال نگهداری کنید. انار فواید زیادی دارد از جمله میتوان گفت که انار تصفیه کننده خون است و حاوی آنتی اکسیدان میباشد. در ادامه با آسمونی باشید و طرز تهیه ترشک انار را آموزش ببینید. انارها نه خیلی ترش باشد و نه از انار خیلی شیرین استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه ترشک انار
میوه انار | ۳ عدد |
نبات | ۱ تکه |
گلپر | ۱ قاشق چایخوری |
رب انار | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
طرز تهیه ترشک انار
مرحله اول
برای تهیه ترشک انار ابتدا انارها را دون کنید. بعد از اینکه انارها دون شد آن را با گوشتکوب دستی یا برقی کمی له کنید تا آب انار بیرون بیاید ولی نباید کاملا له شود و دانههای انار همچنان معلوم باشد و فقط کمی آن انار بیرون آید.
مرحله دوم
حالا در این مرحله آب انار را روی شعله اجاق گاز قرار داده تا آب انار شروع به جوشیدن کند و کمی غلیظ شود. مواظب باشید که اجاق خیلی زیاد نباشد تا کف میوه انار سرریز نشود.
مرحله سوم
وقتی انار در حال جوشیدن است هرازگاهی هم بزنید و در همین بین هم یک تکه نبات، گلپر، رب انار و نمک را اضافه کنید. حدود ده دقیقه تا یک ربع بجوشد کافی است. وقتی محتویات انار خنک شد آن را در ظرفی دربسته قرار داده و در یخچال نگهداری کنید.
نکته: در صورت تمایل میتوانید از یک تکه لواشک با طعم دلخواه در ترشک انار هنگام جوشیدن استفاده کنید تا با مواد ترشک میکس شود.
منبع : آسمونی