آشپزی

طرز تهیه آلو اسفناج با مرغ

خورش آلو اسفناج با مرغ یکی از غذاهای لذیذ ایرانی است که هم بسیار مفید است و هم پرطرفدار می‌باشد. در ادامه با آسمونی همراه باشید تا طرز تهیه آلو اسفناج با مرغ را در این پست آشپزی به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه آلو اسفناج با مرغ ساده است و حدود ۲ ساعت زمان لازم است تا غذای شما طبخ شود. این غذا حدود ۱۷۰ کالری دارد.

طرز تهیه آلو اسفناج با مرغ
خورش آلو اسفناج با مرغ

مواد لازم برای تهیه آلو اسفناج با مرغ

ران مرغ ۴ عدد
آلو بخارا ۵ عدد
روغن ۱ ق غ
آب ۲ لیوان
سیر خرد شده ۲ حبه
اسفناج ۱ کیلو
پیاز ۱ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه آلو اسفناج با مرغ

مرحله‌ اول

تکه‌های مرغ (اگر ران باشد بهتر است) را نمک زده و در روغنی که کمی زردچوبه اضافه کرد‌ه‌اید سرخ کنید.

مرحله دوم

پیازهای خرد شده را هم در ظرفی دیگر در روغن تفت دهید. بعد از طلایی شدن پیاز، سیر خرد شده را به آن اضافه کنید. بعد از تفت خوردن سیر و پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید.

مرحله سوم

بعد از  کمی تفت، مرغ را هم اضافه کرده و تفت دهید. حال درب ظرف را قرار داده و شعله را کم کنید تا مرغ آب بیندازد. اسفناج خرد شده را در ظرفی ریخته و اجازه دهید با حرارت ملایم پخته شود. وقتی آب اسفناج گرفته شد، اسفناج را به مرغ اضافه کنید. در ضمن برای پخت اسفناج هیچ آبی به آن اضافه نکنید.

مرحله چهارم

سپس آلوها را به همراه دو لیوان آب داغ به غذا اضافه کنید. اجازه دهید تا با شعله کم غذا بپزد و جا بیفتد. برای چاشنی غذا می‌توانید از آبلیمو یا آبغوره استفاده کنید.

 

منبع : آسمونی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


نوشته های مشابه