آشپزی

شکلات داغ آرژانتینی

شکلات داغ آرژانتینی یکی از نوشیدنی‌های فصول سرد سال است. طرز تهیه این نوشیدنی لذیذ در هر کشوری، دستور خاص خودش را دارد. در ادامه با آشپزی آسمونی باشید و طرز تهیه شکلات داغ آرژانتینی را ببینید که به آسانی می‌توانید آن را تهیه و سرو کنید.

طرز تهیه شکلات داغ آرژانتینی ؛ یک نوشیدنی عالی مخصوص روزهای سرد
شکلات داغ آرژانتینی

مواد لازم برای تهیه شکلات داغ آرژانتینی

شیر ۴ فنجان
شکر ۱/۴ فنجان
وانیل ۱ ق چ
شکلات تلخ ۴ عدد

 

طرز تهیه شکلات داغ آرژانتینی

شیر، شکر و وانیل را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. سپس مواد ترکیب شده را از روی حرارت بردارید و در فنجان‌ها بریزید. داخل هر فنجان یک تکه شکلات اضافه کنید و سرو نمایید.

 

منبع : آسمونی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Related Articles