آشپزی

سوپ هویج

سوپ هویج در کنار زنجبیل، برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. سوپ هویج هم خوشمزه است و هم حاوی مقدار زیادی ویتامین A، فیبر، ویتامین K، پتاسیم، فولات، منیزیم، فسفر، منگنز، ویتامین E و زینک است. معمولا هویج خام به تنهایی همه این ویتامین ها را ندارد، پس حتما سوپ هویج را طبخ کنید. در ادامه با آشپزی آسمونی همراه باشید و طرز تهیه سوپ هویج را آموزش ببینید. (پخت سوپ هویج حدود یکساعت زمان می‌برد).

مواد لازم برای تهیه سوپ هویج

هویج ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
روغن زیتون ۱ ق چ
زنجبیل ۱ تکه کوچک
سیر ۲ حبه
سبزیجات مقدار لازم
نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه سوپ هویج

مرحله اول

هویج، سیر، پیاز و زنجبیل را پوست کنده و ریز کنید. روغن زیتون یا روغن مایع را داخل یک قابلمه یا زودپز گرم کرده. سیر، پیاز و زنجبیل را اضافه کنید و وقتی پیازها طلایی شد، هویج خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله دوم

ساقه سبزیجات (کرفس یا پیازچه) را اضافه کرده و نصف لیوان آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید هویج‌ها نرم بشوند. 

مرحله سوم

این ترکیبات را پس از خنک شدن داخل مخلوط‌کن ریخته و پس از نرم شدن داخل قابلمه برگردانید و نصف فنجان آب به آن اضافه کرده و نمک و فلفل اضافه کنید و کمی دیگر حرارت دهید. سوپ شما آماده است. می‌توانید با جعفری آنرا تزیین کنید.

 

منبع : آسمونی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


نوشته های مشابه