درمان آنفلوانزا
آنفلوانزا همیشه یکی از رایجترین بیماریهای روزهای سرد پاییز و زمستان بود تا اینکه کرونا آمد و همه جهان و از جمله ایران را درگیر خود کرد. پس از کمتر شدن بیماری کرونا، حال در اینروزهای سرد پاییزی، آنفلوانزا که بیماری تنفسی واگیردار است، دوباره اوج گرفته. اما برای درمان آنفلوانزا چه کنیم و چه کارهایی میتوان در کنار مصرف داروها انجام داد تا بهبودی زودتر صورت گیرد؟ در ادامه با آسمونی باشید.
نوشیدنیها
نوشیدن مایعات از کم شدن آب بدن و در نهایت بروز گلو درد در هنگام درگیری بیماری جلوگیری میکند. شربت آب میوهای برای بهبود بسیار موثرند. چایهای گیاهی مانند مریم گلی، زنجبیل، لیمو، بابونه و چای سبز می توانند به رفع مشکلات گلو و آب ریزش بینی کمک کنند و در عوض بهتر است از نوشیدن شربتهای شیرین خودداری کنید، به خصوص اگر در بینی تان مخاط زیادی وجود دارد زیرا این امر اغلب باعث بدتر شدن این وضعیت خواهد شد.
ویتامین C
مصرف این ویتامین برای مبارزه با عفونتها بسیار مفید است و بنابراین با مشاهده بیماری مصرف مرکبات، کلم بروکلی و .. را افزایش دهید.
مواد مغذی و معدنی
مواد مغذی موجود در استخوانها مانند ژلاتین، کلاژن و تعدادی زیادی از ویتامینها و مواد معدنی در طول دوران بیماری به شما کمک میکند تا انرژی خود را به دست آورید و دوباره روی پا خود بایستید. سیر یک آنتی ویروس بسیار قدرتمند و فلفل یک ماده ضدعفونی کننده طبیعی است و زردچوبه، دارچین و زنجبیل تازه نیز به افزایش سرعت متابولیسم بدن شما کمک میکند.
مکملها
مصرف برخی مکملها به برطرف شدن مشکلات سینوس و علائم سرماخوردگی کمک میکنند.
ویتامین دی
در دوران بیماری ویتامین دی برای کمک به تنظیم پاسخ های ایمنی ضروری است. در ماه های سرد سال بسیاری از افراد به دلیل کمبود تابش مستقیم آفتاب، به کمبود ویتامین دی دچار می شوند و بنابراین بهتر است که روزی ۱۵ دقیقه در معرض افتاب قرار بگیرید و اگر انجام این کار برایتان مقدور نیست، می توانید از مکمل های حاوی این ویتامین استفاده کنید.
روی
سعی کنید مواد غذایی حاوی روی را در رژیم غذایی خود بگنجانید؛ از جمله دانه کدو تنبل، اسفناج، گوشت گاو، جوانه گندم و کاکائو. مصرف روی باعث کاهش یافتن علائم سرما خوردگی و آنفلونزا در شما میشود.
خوابیدن
خواب کافی در دوران بیماری بسیار حائز اهمیت است و به بدن در ترمیم سریع تر بافت ها و مقابله با عفونت ها کمک می کند.
دستگاه بخور
با اضافه کردن یک دستگاه بخور به اتاق خوابتان به مرطوب شدن هوا اتاقتان کمک کنید و این امر باعث جلوگیری از تحریک گلو و خشک شدن پوستتان می شود.
مصرف آب چغندر
از آنجا که آب چغندر دارای نیترات است، می تواند به بدن شما در مقابله با عفونت های تنفسی کمک کند و اگر مستعد ابتلا به سنگ کلیه هستید از مصرف چغندرخودداری کنید زیرا حاوی اگزالات است و این ماده در تشکیل سنگ کلیه نقش دارد.
عسل
یکی از داروهای مطمئن برای درمان، عسل است و با توجه به مطالعات انجام شده، خوردن یک قاشق عسل در زمان خواب، به خواب بهتر و کاهش سرفه و گلو درد کمک میکند.
بینی خود را با محلول آب نمک تمیز کنید
شستشوی بینی به وسیله آب ولرم حاوی نمک باعث خروج مایع مخاطی موجود در بینی و از بین رفتن ذرات میکروب و ویروس موجود در آن میشود.
قرار دادن بالش اضافی زیر سرتان
بالا بودن سر شما در هنگام خواب به تسکین گرفتگی بینی کمک خواهد کرد.
منبع : آسمونی