سالمندان

بهترین شیوه مقابله با پیری زودرس

برای اولین بار، یک مطالعه میان رشته‌ای، نظریه آنتروپی را در حوزه گردشگری به کار برده و دریافته است که سفر می‌تواند مزایای سلامتی مثبتی از جمله کند کردن علائم پیری داشته باشد.

به روند کلی حرکت جهان به سمت مرگ و بی‌نظمی، آنتروپی گفته می‌شود.

نظریه آنتروپی نشان می‌دهد که گردشگری می‌تواند باعث تغییرات آنتروپی شود، بدین سان که تجربیات مثبت ممکن است افزایش آنتروپی را کاهش داده و سلامتی را افزایش دهد، حال آنکه تجربیات منفی ممکن است به افزایش آنتروپی کمک کرده و سلامت را به خطر بیندازند.

فانگلی هو، دانشجوی دکترای دانشگاه ادیث کوان در استرالیا گفت: «پیری فرآیندی برگشت‌ناپذیر است. اگرچه نمی‌توان آن را متوقف کرد، اما می‌توان سرعت آن را کاهش داد.»

این مزایای بالقوه از طریق اقداماتی مانند گردشگری تندرستی، گردشگری سلامت و گردشگری یوگا تایید شده است.

خانم هو افزود: «گردشگری فقط وقت‌گذرانی و تفریح ​​نیست، بلکه می‌تواند برای سلامت جسمی و روانی افراد نیز مفید باشد.»

فانگلی هو افزود که اگر به سفر درمانی از منظر آنتروپی نگاه کنیم،‌ درخواهیم یافت که سفر مثل یک مداخله بهداشتی پیشگامانه عمل می‌کند. یک تعامل سازنده با محیط یا تجربیات مثبت سفر ممکن است به بدن کمک کند تا با تعدیل چهار سیستم اصلی خود، وضعیت آنتروپی را در سطوح پایین حفظ کند.

گردشگری معمولاً افراد را در معرض محیط‌های جدید و فعالیت‌های آرامش‌بخش قرار می‌دهد. این شرایط جدید می‌تواند پاسخ‌های استرسی را تحریک کرده و نرخ متابولیک را افزایش دهد و بر فعالیت‌های متابولیک و قابلیت‌های خودسازماندهی بدن تأثیر مثبت بگذارد. این بستر همچنین ممکن است پاسخ‌های منعطف و سازگار را از طرف سیستم ایمنی تحریک کنند.

خانم هو گفت که این نوع واکنش، توانایی بدن برای درک و دفاع از خود در برابر تهدیدات خارجی را بهبود می‌بخشد.

۲۳۳۲۳۳

منبع : خبرآنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *