انواع آش های محلی ایرانی
آشهای محلی ایرانی انواع گوناگونی دارد که در بسیاری از شهرهای کشورمان به عنوان غذای اصلی تهیه و طبخ میشود. پختن آشهای متنوع و گوناگون در فصلهای مختلف سال بخصوص در پاییز و زمستان در ایران طرفداران زیادی دارد و طبخ آش برای مهمانیهای آخر هفته و مناسبتها در ایران مرسوم است. در این بخش از آسمونی با ما باشید تا با ۱۰ مدل از آشهای محلی در ایران آشنا شوید.
آش رشته اردبیل
همانطور که از نامش پیداست این آش مربوط به شهر اردبیل است. میوه های خشک، طعم دلپذیری به آش می دهد.
طرز تهیه در لینک روبرو: آش رشته اردبیل
آش غلغل شوشتر
این آش یکی از آش های لذیذ شوشتر استان خوزستان است که انواع حبوبات در آن استفاده شده است.
طرز تهیه در لینک روبرو: آش غلغل شوشتر
آش ماسوآ
این آش یکی از آش های شهر بروجرد است. بلغور گندم و اسفناج در آن بکار گرفته شده.
طرز تهیه در لینک روبرو: آش ماسوآ
آش ترش مازندرانی
مازندران آش های متنوعی دارد که آش ترش یکی از آنها است. چغندر قرمز و کدو در آن بکار رفته.
طرز تهیه در لینک روبرو: آش ترش مازندرانی
آش گندم
آش گندم در مناسبتهای زیادی طبخ میشود است. گندم، نخود، لوبیا و سبزی آش در آن استفاده میشود.
طرز تهیه در لینک روبرو: آش گندم
آش سبزی شیرازی
این آش خوشمزه یکی از آش های نوروزی شیراز است. انواع سبزی و گوشت و حبوبات از جمله مواد لازم این آش است.
طرز تهیه در لینک روبرو: آش سبزی شیرازی
آش سماق اصفهان
این آش خوشرنگ یکی از آش های اصفهان است. سماق خشک و سبزی های معطر از مواد لازم این آش هستند.
طرز تهیه در لینک روبرو: آش سماق
آش کاچی
این آش مخصوص مناطق جنوبی ایران و همینطور آذربایجان است. آرد برنج و آرد گندم و گلاب در آن استفاده می شود.
طرز تهیه در لینک روبرو: آش کاچی
آش شله قلمکار
یکی از آش های اصیل تهران آش شله قلمکار است. گوشت گوسفند، قلم گوساله و انواع حبوبات در این آش استفاده می شود.
طرز تهیه در لینک روبرو: آش شله قلمکار
آش دوغ
آش دوغ در شهرهای مختلف ایران به روش های متفاوتی طبخ می شود اما دوغ یکی از اصلی ترین مواد لازم آن است.
طرز تهیه در لینک روبرو: آش دوغ
منبع : آسمونی