آشپزی

آبگوشت قیمه

آبگوشت قیمه یا آبگوشت لپه یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که می‌توان به جای نخود و لوبیا با لپه تهیه کرد و دیگر مواد لازم را به آن اضافه کرد. غذای آبگوشت مابین بسیاری از توریست‌ها شناخته شده است و این غذای لذیذ را در بعضی از رستوران‌ها جزء منوی خاص و ویژه قرار داده‌اند. آبگوشت قیمه را در کنار سبزی خوردن و ترشی یا شور سرو نمایید. اگر به آبگوشت علاقمند هستید پس در ادامه با آسمونی باشید و طرز تهیه آبگوشت قیمه را آموزش ببینید. (مواد لازم آبگوشت زیر برای ۵ نفر می‌باشد. آبگوشت حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ کالری دارد).

مواد لازم برای تهیه آبگوشت قیمه

گوشت گوسفند و گاو ۴۰۰ گرم
لپه ۱ پیمانه
پیاز ۲ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
گوجه فرنگی ۱عدد
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی ۲ عدد
نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم
پودر سیر و چوب دارچین به میزان لازم

 

آبگوشت قیمه
آبگوشت قیمه

طرز تهیه آبگوشت قیمه

مرحله اول

برای تهیه آبگوشت قیمه از شب قبل لپه را خیس کنید. یک قابلمه مناسب برای آبگوشت قیمه آماده کنید و پیازها را به صورت ورقه خرده کرده و با یک قاشق روغن، نمک و زردچوبه تفت دهید.

مرحله دوم

پس از کمی تفت دادن در این لحظه گوشتی که درشت خرد شده را به پیاز اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. (گوشت آبگوشت بهتر است خیلی ریز خرد نشود).

مرحله سوم

پس از اینکه رنگ گوشت کمی عوض شد حالا لپه راکه خیس خورده و شسته شده را به پیاز و گوشت اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. کمی فلفل و در صورت تمایل پودر سیر به مواد اضافه کرده و با چهار یا پنج لیوان آب جوش، درب قابلمه را بگذارید تا گوشت و لپه بپزد. (معمولا ۳ ساعت کافی است) لیمو عمانی را مابین پخت آبگوشت که حدود ده دقیقه در آب ولرم قرار داده‌اید دو نیم کرده و به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله و پس از پختن گوشت و لپه، گوجه فرنگی و سیب زمینی را چند تکه کرده و به آبگوشت قیمه اضافه کنید و همینطور رب گوجه را کمی تفت داده و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. در این لحظه هم یک چوب دارچین داخل آن بیندازید. یک ربع یا نیمساعت بعد آبگوشت قیمه برای سرو آماده است.

 

منبع : آسمونی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


نوشته های مشابه